ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ                                                                                                                                      

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα MiniLand.Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του προς εσάς μόνο με την αποδοχή από πλευράς σας των ακόλουθων όρων χρήσης.Εφόσον επισκεφθείτε ή πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του ΜinLand αποδέχεστε αυτόματα αυτούς τους όρους.Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά.

ΗΛΕΚΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ                                                                                                                                    

Οι παραγγελίες πρέπει να λαμβάνονται εγγράφως μέσω διαδικτύου με τη συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας παραγγγελίας που υπάρχει στο www.miniland.gr και είναι δεσμευτικές μόνο εφόσον έγιναν δεκτές απο το κατάστημα μας με σχετική ενημέρωση της κατάστασης της παραγγελίας που θα λάβετε με  την επιβεβαίωση της παραγγελίας. Υποχρεούστε να ελέγξετε την επιβεβαίωση παραγγελίας και να μας ενημερώσετε αμέσως (το αργότερο εντός μιας ώρας απο την λήψη της ηλεκτρονικής ειδοποίησης)εγγράφως με e-mail για οποιοδήποτε λάθος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα στοιχεία των χρηστών(όνομα,ηλεκτρονική διεύθυνση,διεύθυνση κατοικίας κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών  του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα. Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεση μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός Ελλάδος σε 1 με 2 εργάσιμες ημέρες. Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου,Κυριακής και αργιών.Το κόστος αποστολής διαμορφώνεται στα 3,50€ για παραγγελία έως 2 κιλά. Για κάθε επιπλέον κιλό προστίθεται 1€. Για αποστολή με αντικαταβολή υπάρχει επιπλέον χρέωση 1,50€. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα πληρωμής μέσω τραπεζικού λογαριασμού με την οποία δεν επιβαρύνεστε τα έξοδα αντικαταβολής. Η κατάθεση μπορεί να πραγματοποιηθεί στις εξής τράπεζες: 

  • 5213098920406 Τράπεζα Πειραιώς
  • 00260060080200995677 Eurobank

Στο έντυπο κατάθεσης της τράπεζας θα συμπληρώσεται το ονομ/πωνυμο σας. Σε περίπτωση που η κατάθεση δεν γίνει σε 3 ημέρες από την ημέρα που γίνεται η παραγγελία τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας μετά την οριστική αποστολή, μπορείτε να καλέσετε στο 6986999524 ή να στείλετε e-mail στο info@miniland.gr μέσα σε διάστημα μιάς ώρας από την ώρα αποστολής της παραγγελίας σας.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν μείνετε ευχαριστημένοι από την παραγγελία σας μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα σας να επιστρέψετε μέρος ή όλα τα προιόντα που αγοράσατε εντός 20 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να επιλέξετε διαφορετικά προϊόντα ώστε να αντικατασταθούν, με καμία δικιά σας οικονομική επιβάρυνση. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ

Στην περίπτωση που λάβετε ελαττωματικό προϊόν το MiniLand θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για να αντικατασταθεί με ένα ίδιο ή παρόμοιον προϊόν χωρίς κανένα επιπλέον κόστος για εσάς.Θα πρέπει όμως να μας ενημερώσετε με e-mail στο info@miniland.gr για να σας αποστείλουμε οδηγίες για την επιστροφή του προϊόντος. Εάν το προϊόν  πάψει να είναι διαθέσιμο μπορεί να γίνει αντικατάσταση με ισάξιο προϊόν κατόπιν συννενόησης.

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ

 Ελάχιστη παραγγελία χονδρικής 50€.

  
ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Ολα τα περιεχόμενα του site(συμπεριλαμβανομένων κειμένων,γραφικών, εικόνων και φωτογραφιών) είναι πνευματικής ιδιοκτησίας του MiniLand και προστατεύεται από την ελληνική νομοθεσία.